Over ons

Missie:
Marumer Plein richt zich vooral op het ondersteunen en begeleiden van cliënten die uit balans zijn. Dit betekend: verbeteren/vergroten van het sociaal netwerk, het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënten en cliënten uit hun (sociaal) isolement halen waarbij structuur wordt geboden bij de dagelijkse dingen.

 

Visie:
Marumer Plein neemt de cliënt serieus. Samen zorgen wij ervoor dat de cliënt op de juiste manier wordt begeleid waarbij de cliënt zich gelukkig voelt.

Hoe zijn wij begonnen?

Als eigenaar en begeleidster van de dagbesteding wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Janna Bijlsma en heb meer dan 30 jaren gewerkt in de zorg. Daar heb ik aan het bed gestaan maar ook leiding gegeven. Verzorgen deed ik met “de drie H’s”: Hart, Hoofd en Handen. Vooral de laatste jaren werd het mij steeds duidelijker dat er veel eenzaamheid is bij een groot gedeelte van de mensen. Dit inspireerde mij om een dagbesteding te gaan starten. Om het bevorderen van onderlinge contacten en eenzaamheid tegen te gaan.

Ik hoop er veel bezoekers te ontmoeten en er samen een fijne tijd van te maken, in de hoop dat u na een tijdje zegt: “Marumer Plein is mijn tweede thuis, waar gezelligheid, gemoedelijkheid en gastvrijheid heerst!